دسته‌بندی نشده

رقابت غول های فناوری در ارائه مدل‌های هوش‌ مصنوعی

مدل زبانی GPT-4 شرکت OpenAI و چت‌بات‌های بارد گوگل، LLaMA متا و بینگ مایکروسافت مشهورترین و شاید قدرتمندترین های هوش مصنوعی هستدکه گروه علمی سایت هوشکوش تلاش میکند شمارا بیشتر با آنها آشنا کند..
به جز مدل های بالا شرکت انویدیا نیز حکمرانی بازار تراشه‌های هوش مصنوعی را با عرضه پردازشگرهای قوی، پلتفرم نرم‌افزاری مناسب برتری خود را در این بازار تثبیت کرده است.
همچنین چت‌بات‌های پیشرو چین، Ernie Bot متعلق به شرکت چینی بایدو نیز نقش پررنگی در این رقابت دارد.مدیران این شرکت مدعی اند 100 میلیون کاربر دارند.
به گزارش گروه علمی سایت هوشکوش Hooshkoosh.com
کمپانی اندیویدیا افزایش ارزش سهامش را مدیون توسعه هوش مصنوعی است. ارزش سهام این شرکت از ژانویه ۲۰۲۳ تاکنون، حدود ۴۵۰ درصد افزایش یافته و رتبه سوم را پس از مایکروسافت و اپل در اختیار دارد.
انویدیا اکنون بیش از ۹۵ درصد بازار تراشه‌های AI را در اختیار خود دارد و رقبا از آن عقب افتاده اند.
تراشه‌های AI این شرکت روز‌به‌روز گسترده‌تر شده و اکنون در حوزه‌های مختلفی مانند استخراج ارزهای دیجیتال، ماشین‌های خودران، آموزش مدل‌های هوش مصنوعی و الگوریتم‌های یادگیری ماشین به‌عنوان زیربنای AI، به‌کار می‌روند. چیزی که تراشه‌های انویدیا را متمایز می‌کند، طراحی آن‌هاست که با استفاده از هسته‌های متعدد، می‌تواند پردازش سریع مولتی‌تسکینگ و اجرای برنامه‌های سنگین را اجرا کند. انویدیا با علم به اینکه تراشه‌هایش در آموزش مدل‌های هوش مصنوعی بسیار کارآمد هستند، روی بهینه‌سازی آن‌ها و گرفتن بازار از رقبا هدف گذاری کرد. این روند در دهه منتهی به سال ۲۰۲۳، منجر به افزایش ۱۰۰۰ برابری سرعت پردازش تراشه‌ها شد و پردازشگرهای انویدیا توانستند با مدل‌های هوش مصنوعی پیچیده‌تر همگام شوند.
تمرکز این شرکت روی توسعه شبکه داده‌ها و توانایی آن‌ها در استفاده از قدرت پردازنده‌های گرافیکی‌ انویدیا را در صنعت هوش مصنوعی سرآمد کرده است.
Hooshkoosh.com
دلیل دیگری که منجر به پیروزی انویدیا در دنیای هوش مصنوعی شده، Cuda، پلتفرم نرم‌افزاری این شرکت است که امکان تنظیم عملکرد پردازشگرها را به مشتریان می‌دهد. انویدیا از اواسط دهه ۲۰۰۰ روی این پلتفرم سرمایه‌گذاری کرده و مدت‌‌هاست که توسعه‌دهندگان را به استفاده از آن برای آزمایش و طراحی برنامه‌های مبتنی بر AI تشویق می‌کنند.
سود سرشار انویدیا از بازار شتاب‌دهنده‌های هوش مصنوعی و همین‌طور رشد سریع این بازار، سایر شرکت‌ها را نسبت به حضور در این عرصه تشویق کرده است. اکنون آمازون و آلفابت (شرکت مادر گوگل) به ساخت تراشه‌های AI برای مراکز داده‌ خود مشغولند
همانطور که گفتیم در ماه‌های اخیر چندین مدل هوش مصنوعی از سوی شرکت‌های بزرگ فناوری معرفی و عرضه شده‌اند که جزو قوی‌ ترین و البته کاربردی‌ترین سیستم‌های هوش مصنوعی به حساب می‌آیند. از مدل هوش مصنوعی GPT-4 شرکت OpenAI گرفته تا بارد گوگل، همگی می‌خواهند رهبری بازار AI را در دست بگیرند.
در این مطلب می‌خواهیم چهار مدل هوش مصنوعی که توسط مطرح‌ترین شرکت‌های دنیای فناوری توسعه یافته‌اند و هر کدام می‌توانند قوی ترین هوش مصنوعی دنیا باشند را به شما معرفی کنیم. البته که برخی از این ابزارها تحت وب هستند و جزو بهترین سایت های هوش مصنوعی برای ترجمه و پردازش متن به حساب می‌آیند.
مدل هوش مصنوعی GPT-4

GPT-4 که در تاریخ ماه مارس ۲۰۲۳ (اسفند ماه ۱۴۰۱) معرفی شد، جدیدترین چت بات هوش مصنوعی اوپن اِی.آی (OpenAI) است و درحقیقت نسل بعدی 5.GPT 3 محسوب می‌شود؛ مدلی که برای ساخت چت بات هوش مصنوعی Chat-GPT مورد استفاده قرار گرفته است.
ChatGPT می‌تواند برای مقاله‌نویسی و ایمن‌نویسی به شما کمک کند و حتی می‌تواند به برخی از سؤالات کاربران پاسخ دهد و به‌عنوان موتور جستجو نیز استفاده شود. متن‌هایی که این AI Chatbot ایجاد می‌کند، شبیه به متن‌هایی است که انسان می‌نویسد. این چت بات AI به‌قدری در نوشتن مقاله موفق عمل می‌کند که باعث ایجاد نگرانی‌هایی در مورد تقلب در مقاله‌نویسی و تولید محتوای متنی شده است و برخی از کارشناسان معتقدند استفاده از این ابزار می‌تواند زمینه‌ساز دزدی ادبی شود.
حتی استفاده از آن در بسیاری از مدارس دانشگاه‌ها و مجلات علمی ممنوع شده است. این چت بات هوش مصنوعی توانایی بازیابی اطلاعات را نیز دارد و کاربران می‌توانند از آن به‌عنوان ابزاری برای دستیابی به یک سری از اطلاعات استفاده کنند. در ضمن این سیستم AI می‌تواند به‌عنوان چت بات‌های متداول نیز استفاده شود. GPT-4 علاوه بر اینکه قادر به تجزیه ‌وتحلیل متن است به دلیل بهره‌مندی از فناوری بینایی کامپیوتری می‌تواند برای آنالیز و فهم تصاویر نیز استفاده شود. این چت بات AI درحقیقت یک مدل چند وجهی بزرگ است که کاربران می‌توانند پس از واردکردن تصاویر یا نقاشی‌ها در آن، اطلاعاتی را از آنها به دست آورند.
GPT-4 توانایی‌های آن در زمینه بهره‌مندی از قابلیت‌های فناوری بینایی کامپیوتری و آنالیز تصاویر واقعاً شگفت‌انگیز است. در آزمایش دیگری یک تصویر در این ابزار AI بارگذاری و از آنان خواسته شد با استفاده از کدهای HTML و جاوا اسکریپت، یک صفحه وب براساس تصویر ایجاد کند. GPT-4 برای انجام این کار پس از اسکن‌کردن تصویر، محتوای آن را به دستورالعمل‌های متنی تبدیل و سپس دستورالعمل‌های متنی را به کدهای کامپیوتری تبدیل و درنهایت یک صفحه وب تعامل‌پذیری ایجاد کرد که حتی دکمه‌های آن نیز کار می‌کردند
GPT-4 هنگام متن‌نویسی توانایی ایجاد ۲۵۰۰۰ کلمه را دارد. طبق گفته Open AI این سیستم AI می‌تواند در زمینه آهنگسازی، فیلم‌نامه‌نویسی یا یادگیری سبک نگارش نویسندگان بزرگ نیز به انسان کمک کند. عملکرد این چت بات در آزمون ورودی دانشگاه‌های آمریکا و (آزمون ادامه تحصیل در آمریکا و کانادا) و آزمون وکالت نیز بررسی شده و نتایج قابل‌قبولی مشاهده شده است .
Open AI مدعی است عملکرد GPT-4 در سطح عملکرد انسان است؛ اما هنوز در بسیاری از موارد نمی‌تواند مانند انسان عمل کند. یکی از نگرانی‌های مرتبط با استفاده از چت بات‌های هوش مصنوعی برای ارائه اطلاعات به انسان، ارائه اطلاعات ممنوع به کاربران توسط این ابزار است. یکی دیگر از بهبودهای قابل توجه GPT-4 قابل استفاده بودن آن با زبان‌های بیشتر است.
GPT-4 برای تجزیه‌ وتحلیل اطلاعات از روشی استفاده می‌کنند که با تقلید از سیستم شناختی انسان ایجاد شده و تنها اطلاعاتی را آنالیز می‌کند که در مقایسه با سایر اطلاعات به موضوع درخواست شده توسط کاربر مرتبط‌تر هستند. در ضمن GPT-4 نسبت به قبل پاسخ‌های روان‌تری می‌دهد و به نظر می‌رسد کمک گرفتن از آن برای انجام برخی از وظایف راحت‌تر است.
Open AI با تمرکز بر رفع کاستی های قبل با تواناییهای جدید GPT-4 در زمینه تفسیر متون عملکرد بهتری پیدا کرده و می‌تواند پاسخ‌های پیچیده‌تری ارائه دهد. بنابراین از این پس می‌تواند نثرهای پیچیده‌تری ایجاد کند. البته کاربران برای استفاده از قابلیت‌های جدیدترین چت بات هوش مصنوعی Open AI باید از نسخه پولی ChatGPT Plus با اشتراک ماهیانه ۲۰ دلار استفاده کنند و استفاده از آن به‌صورت رایگان مقدور نمیباشد. البته چت GPT-4نیز مانند GPT 3.5 دارای ضعف هایی ست و هنوز نمی‌توان به‌طور کامل به آن اعتماد کرد. ایجاد یک چت بات AI بدون نقص هنوز جزو اهداف و آمال شرکتهای فعال در حوزه هوش مصنوعی است. در کل GPT-4 در بین رقبای خود یدک کش عنوان قوی‌ ترین هوش مصنوعی است و خلاقیت های آن بی نظیر است .
هوش مصنوعی گوگل، بارد (Bard)
گوگل پس از انتشار Chat-GPT و گسترش استفاده از آن، در رقابت با شرکت
Open AI با ایحاد چت بات AI chatbot خود به نام بارد وارد این بازار نوظهور شد . گوگل بارد را کمتر از سه ماه پس از انتشار چت بات هوش مصنوعی Open AI در فوریه ۲۰۲۳ معرفی و عرضه عمومی آن را شروع کرد.
بارد در حقیقت نسخه بهبود یافته چت بات AI Language Model for Dialogue یا به‌اختصار 2 LaMDA (لامدا ۲) است گوگل در سال 2022 از آن رونمایی کرد. بارد نیز مانند Chat-GPT برای ارائه اطلاعات دست‌اول و پاسخ‌های مناسب به کاربران طراحی شده است. لازم به گفتن است که بارد نیز مانند چت بات نقائصی دارد که برای پیشی گرفتن از رقبا باید در رفع آن بکوشد .
شاید یک علت اینکه بارد و سایر چت بات‌های AI در ارائه برخی اوقات اشتباه میکنند این است که اطلاعات کاملاً صحیح را ندارند آنها برای ارائه اطلاعات به کاربران از اطلاعات موجود در فضای وب استفاده می‌کنند و بدیهی است میزان زیادی از اطلاعات موجود در فضای وب نادرست هستند. و نباید به اطلاعات ارائه‌شده در این فضا به طور کامل اطمینان کرد.
بارد در حقیقت نسخه سبک‌تر لامداست که برای اجرا به قدرت محاسباتی کمتری نیاز دارد و کاربران بیشتری می‌توانند از آن استفاده کنند.
گوگل برای ارتقای سرعت و کیفیت ابزار AI خود همچنان تلاش می‌کند. بنابراین برای بهره‌مندی از قابلیت‌های بارد باید منتظر بمانیم تا گوگل مطمئن شود این ابزار از تمام استانداردهای AI مورد نظر شرکت برخوردار است؛ البته استفاده از بارد فعلا رایگان است و برای استفاده از آن باید برخی تنظیمات گوگل را تغییر داد.
جالب است اگر بدانید گوگل مدتی است برای بهبود عملکرد موتور جستجوی خود با میلیاردها کاربر از توانایی‌های هوش مصنوعی بهره می‌برد.
گوگل دو سال بعد در رویداد Google O/I علاوه بر لامدا، یک مدل زبانی یکپارچه مولتی تسک (Multitask Unified Model) را نیز با نام اختصاری MUM معرفی کرد. این مدل با هدف بهبود عملکرد سیستم‌های رده‌بندی گوگل در زمینه فهم زبان طراحی شده بود که در زمینه فهمیدن اطلاعات در زبان‌های مختلف در سطح بالاتری قرار داشت و می‌توانست بخش‌های مهم ویدیوها را تشخیص دهد و اطلاعات بسیار مهم مثل مدیریت بحران را به تعداد بیشتری از زبان‌های رایج دنیا به اشتراک بگذارد.

در ضمن بارد مدعی ست نسبت به Chat-GPT برتری‌هایی دارد. مدیران بارد چنین اظهار میکنند که پاسخ هایی که به کاربران میدهند ، اطلاعات تازه و به‌روز است؛ . بنا به بررسی همکاران گروه علمی سختکوش hooshkoosh.com در مقابل ادعای بارد ، محصول شرکت OPENIA روی این نکنه مانور میدهند که Chat-GPT الگوریتم تشخیص سرقت ادبی را دارد که بارد فاقد این امتیاز است.
مهم‌ترین ویژگی‌های بارد به شرح زیر است:
• تلاش برای ترکیب قدرت محاسباتی، هوش مصنوعی و خلاقیت
• توانایی جمع‌آوری اطلاعات از پاسخ‌های کاربران در فضای وب و سایر اطلاعات موجود در این فضا
• توانایی جمع‌آوری بازخوردها و بررسی آنها برای ارتقای عملکرد خود در آینده
مهم‌ترین کاربردهای بارد به شرح زیر است:
• قابلیت پاسخ مناسب به سؤالات کاربران با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی پیچیده خود
• قابلیت یافتن اطلاعات با استفاده از موتور جستجوی گوگل
• انجام برخی از وظایف به‌صورت خودکار با پلتفرم هوش مصنوعی Google AI
• قابل استفاده به‌عنوان دستیار شخصی AI مخصوصاً برای کمک به انجام وظایفی مثل برنامه ریزی مدیریت زمان
• قابل استفاده به‌عنوان یک هاب اجتماعی و تسهیل گفت‌وگوی کاربران در تمام پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی
سایر سیستم‌های هوش مصنوعی شاخص گوگل به شرح زیر هستند:
• MusicLM با قابلیت ساخت موسیقی با کیفیت ۲۴ کیلوهرتز بر اساس متن
• PaLM با قابلیت ایجاد متن، تصویر، کد و سایر موارد (یک سیستم هوش مصنوعی مشابه Chat-GPT)
• Imagen با قابلیت ایجاد تصویر بر اساس متن
LLaMA هوش مصنوعی متا

گروه علمی سایت هوشکوش – hooshkoosh.com متا هم در ماههای اخیر چت بات AI خود به نام Large Language Model Meta AI را با نام اختصاری LLaMA معرفی کرد تا در رقابت با کمپانی های بزرگ فناوری برای انتشارت چت بات‌های هوش مصنوعی جدی گرفته شود . البته کمپانی متا سال‌ها است که برای استفاده از توانایی‌های هوش مصنوعی مولد تلاش می‌کند و LLaMA نتیجه این تلاش‌ها است. این ابزار AI برای کمک به متخصصان و پژوهشگران حوزه طراحی و ایجاد مدل‌های زبانی هوش مصنوعی برای رفع مشکلات این مدل‌ها طراحی شده است.
برای ایجاد این سیستم از اطلاعات موجود در کتاب‌ها، ویکی‌پدیا، مقالات آموزشی از مراجع معتبر و سایر اطلاعات استفاده شده است. LLaMA کم‌هزینه‌تر از رقبای خود است، به همین دلیل استفاده از آن برای کاربران خرج کمتری دارد. متا وعده‌های زیادی در مورد چت بات AI خود داده که شامل ایجاد توانایی ایجاد متن، متن مکالمه با کاربران، خلاصه‌سازی متون، حل قضایای ریاضی، پیش‌بینی ساختار پروتئین‌ها و سایر قابلیت‌های پیچیده‌تر میباشد.
مارک زاکربرگ مالک این شرکت اعلام کرده متا برنامه‌های زیادی برای این AI chatbot دارد و قصد دارد از آن برای انجام وظایفی مثل ارسال خودکار پیام، ایجاد فیلترهای ویدیویی با سبکی شبیه به فیلترهای ویدیویی تیک‌تاک و سایر فیلترهای ویدیویی و حتی ساخت آواتارهای تصویری واقعیت مجازی با شباهت بسیار زیاد به‌ عکس افراد، استفاده کند از. LLaMA می‌توان برای ایجاد فیلترهای جنجال‌برانگیز مثل فیلترهای کاهش سن نیز استفاده کرد.
البته ظاهراً متا قصد ندارد این سیستم AI خود را به‌صورت تجاری برای عموم کاربران عرضه کند و تنها می‌خواهد از آن برای کمک به افراد فعال در حوزه طراحی و ایجاد سیستم‌های هوش مصنوعی استفاده کند.
البته قطعاً متا برای بهتر کردن دو شبکه اجتماعی محبوب خود یعنی اینستاگرام و فیسبوک از LLaMA استفاده خواهد کرد. این چت بات می‌تواند راه را برای طراحی چت‌بات‌های فیسبوک و اینستاگرام هموار کند. همچنین از این ابزار برای ایجاد تبلیغات جدید در این شبکه‌های اجتماعی نیز قابل استفاده است.
گالاکتیکا دیگر ابزار این شرکت است که با هدف ارائه اطلاعات علمی ایجاد شده و با اطلاعات موجود در ۴۸ میلیون مقاله، وب‌سایت، کتاب، سخنرانی و دایره المعارف علمی آموزش داده شده است.
این چت بات هوش مصنوعی از قابلیت خلاصه‌سازی مقالات علمی، ایجاد مقالات ویکی‌پدیا، نوشتن کدهای علمی، حل مسائل ریاضی و تشریح ساختار پروتئین‌ها و مولکول‌ها نیز برخوردار است. گالاکتیکا پس از آغاز به کار به دلیل عدم قابلیت تشخیص اطلاعات درست از اطلاعات غلط، مورد انتقاد شدید جامعه علمی قرار گرفت و تنها دو روز پس از آغاز به کار، از دسترس خارج شد.
BlenderBot 3 ابزاری شبیه به یک موتور جستجوی قوی است که می‌تواند تقریباً در مورد هر موضوعی در اینترنت جستجو کند؛ البته این سیستم AI قابلیت پردازش زبان طبیعی و مکالمه با کاربران را نیز دارد. در ضمن قادر به کسب اطلاعات از واکنش های کاربران نیز هست و در هنگام تعامل با کاربران اطلاعات جدیدی را فرا گیرد. این ابزار هوش مصنوعی می‌تواند با بهره‌مندی از تکنیک‌های یادگیری ماشینی، اطلاعات درست و غلط را بر اساس بازخورد انسان تشخیص و مرتبط‌ترین و روان‌ترین پاسخ‌ها را به کاربران ارائه دهد.
بلندربات ۳ می‌تواند با به‌کارگیری الگوریتم‌های یادگیری بازخوردهای مفید و مخرب را از یکدیگر تشخیص دهد. متا وعده داده است تاندربولت ۳ با گذشت زمان در برقراری ارتباط با انسان هوشمندانه‌تر و محتاطانه‌تر عمل کند. با این تفاسیر تاندربولت ۳ میتواند در آینده برای کسب عنوان قوی‌ ترین هوش مصنوعی حرفی برای گفتن داشته باشد.
متا نخستین نسخه این AI chatbot یعنی بلندربات را در سال ۲۰۱۹ با هدف ایجاد ویژگی‌های شاخصی مثل حس همدردی در سیستم‌های هوش مصنوعی یا دانش و شخصیت برای آنها معرفی و رونمایی کرد اما در دستیابی به اهدافش ناموفق ماند. از آنجا که این شرکت به دنبال یک سیستم AI هوش مصنوعی واقع‌گرایانه‌تر بود که بتواند با انسان هوشمندانه‌تر، مفیدتر و ایمن‌تر تعامل برقرار کند و بتواند نیازهای همیشه در حال تغییر حوزه چت بات AI را برطرف کند. تاندربولت ۳ را بر پایه مدل زبانی OPT-175B ایجاد کرد.
تاندربولت ۳ نسخه ارتقا یافته بلندربات ۲ است و در انجام وظایف مکالمه محور نسبت به نسخه قبلی خود، ۳۱ درصد بهتر عمل می‌کند. این چت بات مانند گالاکتیکا هنوز شکست نخورده و همچنان در حال فعالیت است؛ البته در حال حاضر تنها کاربران آمریکایی می‌توانند از آن استفاده کنند.
متا برای ایجاد پرسونای هوش مصنوعی نیز برنامه دارد. پرسونای هوش مصنوعی به معنای شخصیت بخشی به هوش مصنوعی یا به بیان ارائه هوش مصنوعی در قالب انسان است. در صورت استفاده از این فناوری هوش مصنوعی به شکل انسانی مجازی در مقابل کاربران ظاهر می‌شود و با آنها تعامل برقرار می‌کند
مایکروسافت بینگ جدید (New Bing)

طبیعتاً زمانی که شرکت‌های بزرگی مثل گوگل و متا برای ارائه قوی‌ ترین و هوش مصنوعی با یکدیگر وارد رقابت می‌شوند، غول دیگری مثل مایکروسافت هم تلاش می‌کند وارد رقابت شود. بینگ جدید یا نیوبینگ (New Bing)، چت بات هوش مصنوعی مایکروسافت است که در فوریه ۲۰۲۳ معرفی شد.
نیو بینگ در واقع همان موتور جستجوی معروف بینگ مایکروسافت است که به هوش مصنوعی مجهز شده و حالا می‌تواند به کاربرانی که موضوعات مختلف را جستجو می‌کنند، اطلاعات را به شکل بهتری ارائه دهد. این چت بات AI در حقیقت با هدف بهینه‌سازی نمایش نتایج جستجو و ارائه پاسخ‌های کامل‌تر به کاربران ایجاد شده است.
موتور جستجوی بینگ با کمک این ابزار AI می‌تواند در هنگام جستجوی موضوعات توسط کاربران، اطلاعات سراسر وب را جستجو و پاسخ مورد نظر کاربر را خلاصه کند. درکل موتور جستجوی مایکروسافت می‌تواند با کمک نیو بینگ پاسخی واضح‌تر و با جزئیات بیشتر به کاربران ارائه دهد. بینگ با ابزار هوش مصنوعی جدید مایکروسافت در برخی از موارد شما را شگفت‌زده می‌کند.
ادغام نیو بینگ در موتور جستجوی مایکروسافت باعث شده این موتور جستجو در هنگام ارائه نتایج جستجو، مرتبط‌ترین منابع برای موضوع جستجو شده و لینک‌های آنها را نیز به کاربران ارائه دهد.
نمونه‌هایی از قابلیت‌های کاربردی نیوبینگ به شرح زیر هستند:
• کمک برای نوشتن ایمیل
• ایجاد برنامه سفر کامل و ارائه لینک رزرو اقامتگاه‌های مناسب
• کمک به آماده شدن برای مصاحبه شغلی
• ایجاد کوییز
ابزار AI مایکروسافت به مرورگر اج نیز راه یافته و مایکروسافت آن را در مرورگر خود در قالب یک دستیار هوش مصنوعی با نام اج کوپایلت (Edge Copilot) ارائه کرده که برای استفاده از آن باید روی لوگوی آبی‌رنگ Bing در سمت راست بالای مرورگر کلیک کنید. از اج کوپایلت می‌توانید به دو شیوه استفاده کنید که شامل موارد زیر می‌شود:
• chat: در این روش می‌توانید از نیو بینگ سؤال بپرسید و جواب خود را در قالب متنی کوتاه همراه با مرتبط ترین منابع با سؤال دریافت کنید. در این بخش امکان پرسیدن سؤالات پیچیده نیز فراهم شده است.
• compose: در این روش می‌توانید موضوعی را برای نوشتن متن مشخص کنید. انتخاب نوع متن نیز امکان‌پذیر است؛ مثلاً می‌توانید مشخص کنید که متن حرفه‌ای و آگاهی‌دهنده باشد یا تنها یک متن محاوره‌ای سرگرم‌کننده به شما تحویل داده شود. شما می‌توانید قالب متن را نیز مشخص کنید که شامل پاراگراف، ایمیل، پست وبلاگ و متن ایده دهنده می‌شود. امکان انتخاب طول متن از بین سه گزینه کوتاه، متوسط و بلند نیز فراهم شده است.
همچنین می‌توانید نظیر یک دستیار محازی از Edge Copilot برای انجام وظایفی مثل خلاصه‌سازی گزارش‌های طولانی و مقایسه کشورها در زمینه‌های مختلف نیز استفاده کنید.
در کنار غول های فناوری آمریکایی که در ساختن مدل های هوش مصنوعی سرآمد هستند به تحرکات شرکت‌های چینی از زمانی که چت‌بات ChatGPT شرکت OpenAI در سال ۲۰۲۲ دنیا را به وجد آورد، به‌صورت شتاب‌زده‌ در حال توسعه‌ی مدل‌های هوش مصنوعی هستند.
• سودای چین برای حکمرانی در بازار هوش مصنوعی با سرمایه‌گذاری ۱۳٫۷ میلیارد دلاری
را باید جدی گرفت.
گفته می‌شود که چین اکنون بیش از ۱۳۰ مدل LLM دارد که ۴۰ درصد از کل مدل‌های ساخته‌شده در جهان را تشکیل می‌دهد، در حالی که ایالات متحده ۵۰ درصد از این سهم را به خود اختصاص داده است.
یکی از چت‌بات‌های پیشرو چین، Ernie Bot شرکت بایدو محسوب می‌شود که طبق ادعای مدیرعامل این شرکت، بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر جذب کرده است.
گروه علمی هوشکوش برای پاسخگویی سوالات شما در خدمت کاربران عزیز است.
خرید مطمئن و آسان اکانت هوش مصنوعی در سایت هوشکوش Hooshkoosh.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *